Smečka s lítostí oznamuje
Dne 05. 07. 2021 nás opustila naše nejstarší milovaná Julinka. Bohužel zasáhla rakovina a bylo to velmi rychlé. Prakticky během dvou měsíců, kdy prodělala kontrolu močového měchýře po nachlazení, jí vyrostl v močových cestách nádor. Bylo velmi těžké ji nechat jít, ale trápit ji hadičkou z močového měchýře a třemi operacemi vč. chemoterapie, jsme prostě nedali. Tak takhle si prostě kvalitní a spokojený život pejska nepředstavuji. Tak zde připomene video které jsme Julince sestavili k 10 narozeninám. Měj se tam nahoře krásně a jednou budeme opět spolu..

smečka zahradní, která provádí práce výkopové, krajinářský design a architektické práce, ale také likvidaci odpadu (to se ovšem panička moooc zlobí). Kromě toho také zkoušíme hrabat v kompostu. Malá likvidační četa na kterou převážně dohlíží babča Snow a Katuška…. holky mají naprosto neuvěřitelnou trpělivost. Za což jim patří obdiv, protože kdo by se nechal kousat do tváří a po té hned do uší.

Také bohužel jedny z posledních fotek naší milované Julinky….. moc nám chybí a dlouho chybět bude, protože měla neuvěřitelnou povahu a obrovské srdce.
Od roku 2022 nás také najdete na instagramu. 

Na fotkách Nety, Snow, Katy, Ori, Julie, Jonas

Smečka a Mrňata na zahradě, trpící zahrada….. jsem sama zvědavá co nám z ní zbyde. Pár fotek z balkónu a slunění našich staroušků. Také fotky mrňat Orinky, J.D., Nety a domácí focení dospěláků a staroušků…

První fotky letos a hlavně našich staroušků. Tak si místo focení raději užíváme každou minutu s nimi 🙂 Balkónové slunění naši staroušci moc milují  jenže sluníčko je ještě trochu zubaté. Přesto všechno si to smečka užívá. Milují pozorování ptáků… převážně pak kosí rodinku.