Gallery Staffordshire bull terrier

Prší a tak jsme fotili doma 🙂 aneb válíme se, tak jak celý tento divný rok, občas jsme byli na chalupě, páni tam se to změnilo, páníčci pracují jak draci 😀 a říkali, že příští vánoce, jo vánoce tak ty jsme si užili doma s páníčky, celou dobu se s námi váleli 🙂 také jsme dostali dárky a hlavně řízek – Gallery de Orphanus our staffordshire bull terriers

Trocha domácího váleníčka, a protože páníčci pracují jak šílení fotíme se brzo ráno po snídani……ale jde nám to že?

Sluníme se na balkóně 🙂 Doba coronavirová rozhodně neprospívá našemu venčení po lesích okolních. (jsou bohužel plné jak lidí tak i dalších pejskařů, které tam obvykle celý rok nevidíte)……ale i tak je nám dobře a slunění holčičkám fakt svědčí. Ani Princ nepohrdl sluníčkem, ale jen na chvíli.

První letošní fotky z gallery SBT, jen pár. 🙂 Snažíme se o víkendech hlavně pracovat na nové „psí boudě“. Jak říkáme domečku na vesnici, koupeného pro větší komfort našich miláčků a naší maminky. Takže je málo času na fotografování lumpáren. Navíc Kačenka nyní čeká jedináčka a tak jsme raději, když jsou i naši pejsci v bezpečí domova a zahrady.


Autorská práva

Fotografie, stejně jako grafické podklady, stejně tak i texty, html kód, a vzhled webu je majetkem Chovatelské stanice de Orphanus a autora Olgy Fučíkové. Jakékoliv zneužití bez souhlasu autora je porušením zákona 121/2000 Sb. V případě zájmu, o naše fotografie či fotografie námi zveřejněné se souhlasem majitelů našich odchovů, nás kontaktujte.