de Orphanus gallery

Stafordšírský bulteriér může být impozantním psem se silným svalnatým tělem, intenzivním pohledem a silným postojem. Mnozí se o toto plemeno zajímají, protože to vypadá jako tvrdý pes, ale jsou překvapeni, že Stafford je citlivý a milující společník, který si hraje více než tvrdě.

Vidí život jako radostné dobrodružství a naplno jej prožívá. Máme s nimi spoustu zážitků, spoustu krásných vzpomínek, které si chceme uchovat. Proto se snažíme si je pomocí fotografií uchovat navždy. Vy máte nyní možnost vidět ve fotografiích jejich hry, radost a neuvěřitelnou vitalitu nejen na našich procházkách, výletech, ale třeba i při houbaření.

Staffy Day a Karen Ford Memorial 2019

Orphaňata na Stafáči 🙂 báječný víkend plný zábavy pro stafordšírské bulteriéry a jejich přátele ….

Jeseníky a tlapková patrola

Když vypustíte 4 stafordšírské bulteriéry a jednoho anglického kokra do obory se zvířátky 😉 Naši psi ví, jak se mají chovat a zvířátka sledují z bezpečné vzdálenosti.


duben v de Orphanus kennel

Takové to domácí válení na balkoně…holky balkon milují, opalovačka je totiž po zimě prý úplně to nejlepší. Také máte možnost vidět naši nejmladší Harpinku ve věku 8 měsíců. Roste nám slečna do krásy. Galé aka Kačenka 34 měsíců, Harpie de Orphanus 8 měsíců, Quatma Fransimo Bohemia aka Julie 10, 5 roku, Gold Prince Fransimo Bohemia 9 let aka Princ.

březen

Lesy nad Zastávkou jsou prostě báječné, na vycházky, jen kdyby po sobě lidé nenechávali v přírodě nepořádek.  Galé 33 měsíců, Harpie 7 měsíců, Quatma Fransimo Bohemia 10, 5 roku, Gold Prince Fransimo Bohemia 9 let. Naši psí důchodci již nemají takové tempo jako omladina, nicméně oba ještě ujdou stejnou trasu. Děláme pro ně již 2 zastávky, holky se alespoň vyblbou a babča s dědkem 😉 si odpočinou. Máme radost, že jim to stále šlape.

únor

Zimní procházky do lesů zástáveckých….

Galé de Orphanus 32 měsíců, Harpie de Orphanus 6 měsíců. Quatma Fransimo Bohemia 10, 5 roku, Gold Prince Fransimo Bohemia 9 let. Naše babča si procházky v lese stále užívá, odtlapkává si to sice již vlastním tempem, ale podřídí se jí celá smečka. Doufáme, že nám to vydrží ještě nějaký ten rok 🙂 Julinku stále baví dělat do sněhu tunely, andělíčky, je krásné vidět již starší dámu při téhle činnosti šťastnou a spokojenou. Jen toho sněhu bychom potřebovali více 🙂


Autorská práva

Fotografie, stejně jako grafické podklady, stejně tak i texty, html kód, a vzhled webu je majetkem Chovatelské stanice de Orphanus a autora Olgy Fučíkové. Jakékoliv zneužití bez souhlasu autora je porušením zákona 121/2000 Sb. V případě zájmu, o naše fotografie či fotografie námi zveřejněné se souhlasem majitelů našich odchovů, nás kontaktujte.